Stad Maaseik heeft een vernieuwde website

De Stad Maaseik heeft dinsdag 13 november haar vernieuwde website gepresenteerd. Naast de vernieuwde layout is het nu ook mogelijk een eigen ID aan te maken op de site waarmee men eenvoudig naar submenu’s en openstaande dossiers kan gaan.

De website bevat diverse thema’s die via de menubalk eenvoudig te vinden zijn.

Daarnaast is het melden van zaken die relevant zijn voor de Stad eenvoudig via de home-pagina te doen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Eén reactie op “Stad Maaseik heeft een vernieuwde website”

  1. Beste, Op 25.08.2014 (vier jaar geleden dus), kreeg ik een antwoord van dhr. burgemeester Jan Creemers dat de laanbeplanting (bomen) te 3680 Maaseik, Hekskensweg, zouden gesnoeid worden door de buitendienst. Inmiddels werden er al aantal bomen gesnoeid door de aangrenzende bewoners zelf maar zijn er nog een viertal die op een snoeibeurt wachten. Zou dit alsnog kunnen geschieden? De boom voor de woning van Hekskensweg nr. 6 (bewoond door een alleenstaande dame) zorgt overigens voor schaduw op mijn zonnepanelen, hetgeen toch niet de bedoeling mag zijn. De bomen op de Molenweg werden volledig verwijderd voor de woningen van Ons Dak en in de hele wijk werden ze gesnoeid behalve op de Hekskensweg. De wortels drukken overigens ook het voetpad en de betonnen goot omhoog waardoor er schade aangericht wordt aan het voetpad en waardoor het water in de goot blijft staan (voornamelijk voor mijn woning). Aan mijn eerdere vraag van 4 jaar geleden werd dus helemaal niet tegemoet gekomen. Kan dit alsnog gebeuren? Met vriendelijke groet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *