'Duivenoverlast' op Kolonel Aertsplein in Maaseik

Op bepaalde sociale media is er onrust omtrent een duivenkooi welke bij het Kolonel Aertsplein in Maaseik bovenop de ingang van de parkeergarage aan de zijde van de Bospoort staat. In de kooi zouden ‘verwaarloosde duiven’ zitten.

De milieudienst van de stad Maaseik laat weten dat het een project betreft om duiven te vangen en de overlast in te dijken. De kooi is voorzien van eten en drinken en wordt stelselmatig geledigd waarna de duiven naar het natuurhulpcentrum worden gebracht.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *