Gratis workshop over ‘mogelijkheden rondom anders besturen’

Punt Welzijn trefcentrum

Op woensdag 21 november organiseert het vrijwilligerscollege van Punt Welzijn in samenwerking met de Sesamacademie een workshop over ‘mogelijkheden rondom anders besturen’. Deze workshop is speciaal gericht op bestuurders van verenigingen en stichtingen in Weert. Bestuursleden zijn bij veel verenigingen een schaarste, maar vaak wordt er niet stil gestaan bij de mogelijkheden om ánders te besturen. De Sesamacademie is expert op het gebied van bestuurlijke- en organisatorische vraagstukken bij vrijwilligersorganisaties en heeft deze workshop eerder succesvol aangeboden in Eindhoven.

In het eerste deel van de workshop wordt verteld over de benodigdheden om een organisatie aan te sturen. Vervolgens wordt er interactief aan de slag gegaan in groepen waarbij iedereen een eigen ‘bedrijfsdiagnose’ gaat maken. Deze diagnoses worden besproken in verschillende subgroepen, waarbij organisaties ook van elkaar leren. Met een gezamenlijke afsluiting zal de avond eindigen rond 21.00 uur.

De gratis avond vindt plaats op woensdag 21 november van 19.00 tot 21.00 uur (inloop vanaf 18.45 uur). Voor een lekkere kop koffie of thee wordt gezorgd. Per vereniging zijn er twee personen welkom. Na afloop krijgt iedereen beknopte informatie mee naar huis.

Aanmelden kan online.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *