Oude foto's van Kessenich gezocht

Voor de bijeenkomst Kessenich In Zich(t) aanstaande zondag wil de organisatie graag oude foto’s van het dorp inzien.

Zondag 25 november zijn er tussen 11.00 en 15.00 uur vanaf De Gaard, doorlopend wandelingen in kleine groepjes door de omgeving. De ambassadeurs gaan daarbij in overleg met de medebewoners over de toekomstige inrichting van Kessenich. Na de wandeling is er de mogelijkheid om gezellig na te praten bij een lekkere kom soep.

Oude foto’s van Kessenich, zoals De Gaard, het kerkplein, het kerkhof en zo meer, worden gevraagd. De organisatie wil ze tijdens het buurtoverleg graag inscannen om ze meteen terug te geven aan de eigenaar.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *