Eerste bewoner nieuwe afdeling WZC Zorgvlied in Molenbeersel

Op maandag 26 november 2018 verwelkomde woonzorgcentrum Zorgvlied in Molenbeersel Toke Van de Vorst als eerste bewoner voor de nieuwe afdeling. Dankzij de renovatie- en uitbreidingswerken van de voorbije jaren is Zorgvlied meer dan ooit klaar voor de toekomst.

Met de nieuwe afdeling van het woonzorgcentrum kunnen er bijkomend nog eens 32 kamers in gebruik genomen worden. In totaal telt het WZC nu 94 kamers en vier kamers voor kortverblijf, verdeeld over drie afdelingen met telkens twee leefgroepen.

De nieuwe afdeling is ingedeeld in twee leefgroepen Hei en Ven, met respectievelijk 17 en 15 kamers. De Zorgvlied-medewerkers gaan de gasten in de nieuwe afdeling een even gezellige en menswaardige thuis bieden als in de bestaande afdelingen. Toke Van de Vorst werd afgelopen maandag alvast als eerste bewoner van de nieuwe afdeling warm onthaald.

De nieuwe afdeling van WZC Zorgvlied zal geleidelijk aan in gebruik worden genomen. Deze week komt er elke dag één nieuwe bewoner bij. Om de opnames op een aangename en rustige manier te laten verlopen, is er de komende weken minder tijd voor nieuwe afspraken of opnamegesprekken. Wie dus een plaats wil in Zorgvlied, wordt vriendelijk gevraagd om vanaf de tweede helft van januari de opnamedienst te contacteren. In de tussentijd concentreert de opnamedienst zich op de nieuwe bewoners die de komende weken naar Zorgvlied komen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *