Workshop Social media samen met bibliotheek Weert

Op woensdag 9 januari organiseert het vrijwilligerscollege van Punt Welzijn in samenwerking met de bibliotheek een workshop over ‘Social media’. Deze workshop is voor vrijwilligers en verenigingen die meer willen weten over het veilig gebruik van Social media.

Want zijn al deze gegevens wel zo beschermd? En waar wordt op gelet om foto’s te plaatsen op Facebook? En mag je wel alles plaatsen? Daarnaast is chatten en appen niet meer weg te denken uit onze samenleving. Ook het bespreekbaar maken van ‘socialbesitas’ komt aan de orde. Hierbij kunnen sommigen niet meer zonder hun telefoon kunnen; bang om iets te missen. Hoe ga je om met de druk om telkens te reageren op berichtjes en altijd online te zijn?

Aan de hand van filmpjes en opdrachten wordt gesproken over Social media. De filmpjes en opdrachten zetten aan om met elkaar in gesprek te gaan over de verschillende situaties.

De gratis avond vindt plaats op woensdag 9 januari van 19.00 tot 21.00/21.30 uur (inloop vanaf 18.45 uur). Voor een lekkere kop koffie of thee wordt gezorgd.

Wacht niet te lang want er kunnen 25 personen deelnemen! Locatie: bibliocenter Weert, Wilhelminasingel 250, 6001 GV Weert. Aanmelden kan online.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *