Technische dienst Kinrooi gesloten wegens verhuis

Op maandag 3 en dinsdag 4 december zal de technische dienst van de gemeente Kinrooi gesloten zijn. Reden hiervoor is de verhuis van de oude gebouwen naar de nieuwbouw naast het gemeentehuis. Vanaf volgende week is het gemeentehuis trouwens bereikbaar via de nieuwe hoofdingang.

Het zijn drukke tijden voor de technische dienst. Al een paar weken is men volop bezig met de nieuwbouw langs het gemeentehuis in te richten en alle spullen te verhuizen. Wat de technische kant betreft, is er al veel gebeurd. De schrijnwerkerij, de garage en het magazijn zien er al top uit. Sanitair en refter zijn klaar om het personeel te ontvangen. ICT is volop bezig met installatie van computers op de nieuwe werkplekken.

Nu is het ook de beurt aan de administratie van de TD om te verhuizen. Om die reden is aanstaande vrijdag de laatste werkdag in de oude burelen. Maandag 3 en dinsdag 4 december is de TD namelijk gesloten zodat de administratie kan verhuizen naar de nieuwbouw tegen het gemeentehuis aan. Vanaf woensdag 5 december kan u de technische dienst bereiken op de nieuwe locatie.

De technische dienst gaat samen met de dienst grondgebiedszaken voortaan de dienst ruimte heten. Ook de medewerkers van grondgebiedszaken, een dienst die al in het gemeentehuis zat, zullen verhuizen naar de nieuwbouw als de ICT en telefonie daar op punt staan, vermoedelijk vanaf 1 januari 2019.

Dit alles betekent dat bezoekers vanaf 3 december 2018 ook niet meer langs de achterdeur van het gemeentehuis moet binnenkomen. De oude ingang aan de voorzijde werd aangepast met een nieuwe onthaalbalie en wachtruimte. Die zal vanaf 2019 gebruikt worden voor het werken op afspraak. Naast het onthaal zijn er twee snelbalies om allerhande zaken te regelen die maximum 5 minuten in beslag nemen. Voor alle andere zaken dient er in 2019 een afspraak gemaakt te worden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *