Sabien Tiels komt met kerstprogramma naar Maaseik

December lonkt en dat wil zeggen tijd voor familie, vrienden, gezelligheid en muziek. Sabien Tiels zal samen met Amaryllis Temmerman de voorstelling ‘Tussen winter en wonder’, brengen, boordevol kerst- en kleinkunstklassiekers.

“Ik ben zeer verheugd om dit in het kader van “25 Jaar Nekka” samen te mogen doen met mijn theaterzusje en sedert ‘Nijghse Vrouwen’ hartsvriendin Amaryllis Temmerman”, zo vertelt de zangeres uit Ophoven. Ook Dirk Schreurs (piano) en Marco Cirone (gitaar) zijn alvast in de kerststemming voor deze concertreeks.

De première vindt plaats in de Sint-Theresiakerk te As op 8 december om 18.00 uur, maar ook in Maaseik zal de voorstelling worden opgevoerd. Deze zal zondag 16 december om 18.00 uur in de Sint-Catharinakerk plaats vinden. Tickets zijn vooraf te reserveren via 0496-25.04.08.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *