Bladafval tijdelijk gratis naar Kinroois recyclepark

Nog tot en met eind januari kunnen inwoners van de gemeente Kinrooi bladafval gratis afleveren bij het recyclagepark. Het moet wel gaan om zuiver bladafval en niet om ander fijn tuinafval of snoeihout. Men kan het zuiver bladafval verzamelen in een zak of bak.

Als een inwoner zich aanmeldt met zijn of haar eID in het recyclagepark, kiest men de knop bladafval. Deze optie is niet het ganse jaar zichtbaar maar in deze periode tijdelijk wel.

Als er wél ander tuinafval bij de bladeren zit, wordt het beschouwd als groenafval en telt het mee voor de maximum aanlevering van 400 kg groenafval. Wie boven deze vrijstelling komt, betaalt dan 0,05 euro per kilogram voor het groenafval.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.