Bouchera Ait Aadi tweede schepen van PRO3680

Niet Kevin Drees maar Bouchera Ait Aadi, zal als tweede schepen van politieke partij PRO3680 in het gemeentebestuur van de Stad Maaseik komen. Dat heeft de partij bekend gemaakt. De andere schepen van PRO3680, Myriam Giebens, werd ook al eerder genoemd. De namen zijn naar voren gekomen tijdens een stemming van het partijbestuur.

Bouchera (42) werkt in het Ziekenhuis Maas en Kempen en zal de portefeuilles sociale zaken, OCMW, maatschappelijke integratie, armoedebeleid, buurtwerking en kinderopvang krijgen. Myriam Giebens zal, evenals voorgaande periode, Cultuur, Musea, evenementen, erfgoed, toerisme en onderwijs, krijgen.

De coalitie, die naast PRO3680 ook uit Open Vld en N-VA bestaat is nu rond. Burgemeester wordt Jan Tollenaere van Open Vld Maaseik. Diezelfde partij levert ook nog twee schepenen, te weten Ann-Sofie Custers en Edgard Stijven.

Namens N-VA komen Guido Geusen en Marc Vereecken als schepen in het gemeentebestuur.

Foto: PRO3680

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.