Leerlingen MOSA-RT present op Prowood-beurs

Tachtig leerlingen van Scholengemeenschap Mosa-RT waren samen met de Belgische houtverwerkende sector present op de Prowood-beurs in Gent. Ook voor deze editie konden de partnerbedrijven van de school in Maaseik rekenen op de studenten van de Se-n-Se richting Hout Constructie- en Planningstechnieken voor steun op hun stand (Se-n-Se = secundair na secundair, een onderwijsniveau tussen secundair en hoger onderwijs in).

Voor partnerbedrijf VLECAD, waar Mosa-RT de opleidingen Korpus verzorgt, stelden de leerlingen onder meer de werking van Virtual Reality in de houtsector voor.

Bij TEAM Constant Philips stonden ze in voor de ontvangst en deels voor de uitleg aan diverse werkposten. Via Woodwize mocht de Se-n-Se-opleiding Hout Constructie- en Planningstechnieken zich op het ‘Opleidingsplein’ presenteren met een aantal leuke schoolprojecten en als publiekstrekker een workshop met een lasermachine.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.