Neos Maaseik gastheer voor Neos Limburg

Tweemaal per jaar wordt er een algemene vergadering georganiseerd voor alle Neos-besturen van Limburg. Neos Maaseik was onlangs gastheer voor een honderdtal Limburgse Neos-bestuursleden en ontving deze Neos-vrienden in de Steengoed Arena.

Tijdens de vergadering werd er een overzicht gegeven van de stand van zaken met betrekking tot de boekhouding, de activiteiten en de samenwerkingsverbanden die Neos nationaal aangegaan is met diverse bedrijven. Dit alles werd in goede banen geleid door Neos medewerkster Marleen Thijs, de provinciale voorzitster Jeanne Worms en nationaal directeur Martin de Loose.

Het was niet alleen tijdens maar ook na de vergadering een gezellige bijeenkomst.

Foto: Nico Peeters

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.