Reconstructie N280 binnenkort van start

De reconstructie van de N280 Roermond-Weert gaat binnenkort van start. In januari 2019 starten de werkzaamheden buiten. De voorbereidingen hiervoor zijn inmiddels in volle gang. Zo wordt het referentieontwerp verder uitgewerkt en vindt extra onderzoek plaats naar bodemgegevens.

Werkend Hardt voert de werkzaamheden aan de N280 uit. Dit is de titel van de aannemerscombinatie van Heijmans Infra en Ploegam. Werkend Hardt werkt voor de reconstructie van de weg samen met de gemeente Roermond en de Provincie Limburg. Deze samenwerking heeft een naam: N280 verbindt Roermond. Onder deze naam zullen belangstellenden geregeld geïnformeerd worden over de werkzaamheden tussen de Hornerbrug en de Sint Wirosingel.

Om als één team te kunnen functioneren, werkt N280 verbindt Roermond vanuit één project locatie: het Aureool aan Looskade 4. In Roermond uiteraard, dichtbij de werkzaamheden aan de N280.

In het Aureool komt het Informatiecentrum N280 Roermond. Dit wordt op dinsdag 27 november feestelijk geopend. Deze avond is voor genodigden, maar vanaf donderdag 29 november opent het informatiecentrum haar deuren voor iedereen. In deze ruimte kunnen geïnteresseerden uitleg krijgen over de wegwerkzaamheden, planning en fasering.
Het Informatiecentrum N280 Roermond is vanaf 29 november geopend op dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.