Gorissen Press & Paper Clips Super Prestige ook in 2019 in de gemeente Kinrooi

De organisatie van de Gorissen Press & Paper Clips Super Prestige heeft met de organisatoren van de diverse wielerkoersen in de gemeente Kinrooi overeenstemming bereikt om in het nieuwe jaar wederom enkele wedstrijden te laten plaatsvinden.

De koers zal in 2019 plaats vinden, bij de Grote Geistinger Koers, bij de Kèsing Kermis Koers, de Biëseler Kermishappening en bij de Kinrooier Pinksterkoers. Dit jaar ging de koers in Ophoven-Geistingen niet door, omwille van het Oud Limburgs Schuttersfeest.

Frank Vandebosch van de organisatie van de Gorissen Press & Paper Clips Super Prestige laat weten blij te zijn dat de koers ook in 2019 doorgang zal vinden. “Er zullen in de koers van 2019 ook enkele nieuwigheden komen, die zullen we binnenkort bekend maken”, aldus Vandebosch.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *