Perron8 opent de deuren tijdens een gezellige kerstmarkt

De deuren van bedrijfsverzamelcomplex Perron8 in Weert gaan open voor publiek, en wel op vrijdag 14 december van 11.00 tot 16.00 uur. Die dag opent een groot deel van de ondernemers die gevestigd zijn in het complex aan de Parallelweg in Weert de deuren voor een ieder die een kijkje wil komen nemen.

Ze stellen zichzelf én hun producten graag aan de aanwezigen voor. Deelnemende bedrijven zijn: Kr8tig, Wonen Limburg, Fleximo, DirectBespaarAdvies, de Brouwschuur, 12 Roar business solutions, Helder personeelsdiensten, Parallel Cultureel Ontmoetingscentrum, Irene van Wel fotografie, Retro Yuppe Fish, Codriez painting, Al Osra Zorg, Geert van Nieuwenhoven orthopedie en Primal Performance sportschool.

Het beloofd een hele interessante en gezellige dag te worden met entertainment voor jong en oud. Voor de kinderen zullen er pizza’tjes en knapkoekjes gemaakt worden en in chillroom Parallel houden ze de kids graag bezig met spellen als biljarten, tafelvoetballen en tafeltennissen maar ook film kijken en nog vééél meer. De Kerstman zal de aanwezigen bij de ingang, waar de geur van kerstbomen en vuurkorven de bezoekers al tegemoet komt, welkom heten en een glaasje glühwein aanbieden, bij Kr8tig wordt er heerlijk warme chocomel aangeboden.

Ook is er sfeervolle muzikale omlijsting die aangepast zal worden aan de gemoedelijke en intieme kerstsfeer die gecreëerd wordt, wat het tot een gezellige kerstmarkt zal maken. Wethouder van Cultuur en Onderwijs Geert Gabriëls van de Gemeente Weert zal ook een bezoek brengen aan de open dag en hij zal een woordje tot de ondernemers en bezoekers richten. In de koude buitenlucht kunnen de handjes gewarmd worden, gezellig rondom de vuurkorf want ook hier zal van alles te zien zijn.

Bedrijfsverzamelcomplex Perron8 is gelegen aan de Parallelweg 168/169 in Weert. Er is parkeermogelijkgeid aan de Molenveldstraat. Minder validen kunnen (gratis) parkeren aan de Parallelweg.

Foto: Dion Huiberts

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *