Grenslaup Vosseven 44 komt er weer aan

De Grenslaup Vosseven 44 komt er weer aan. Zondag 16 december 2018 starten om 10.00 uur alle afstanden tegelijk.

Gewoon 1½ uur lekker lopen over vier uitgezette parcoursen die men naar keuze kan afleggen. De lengte van de rondjes is 1,1 km, 3,2 km, 3,7 km en 5,6 km. Het is niet nodig om je aan één rondje te binden, alle vier uitproberen mag en kan, 1, 2 of 3 rondjes kiezen is ook een mogelijkheid.

In verschillende kleuren staan de afstanden aangegeven. Er wordt geen uitslag opgemaakt. Er is wel een klok aanwezig om de finishtijd aan te geven. Indien gewenst ontvangt men na het finishen een tijdbriefje met de gelopen tijd en datum. De afstand kan zelf ingevuld worden.

Tijdcontrole is er tot 11.30 uur. Inschrijven vanaf 09.00 uur bij Natuurlijk Genieten ‘Nieuw Vosseven’ aan de Lochtstraat 28 in Stramproy. Kosten inschrijving € 2,00. Kinderen t/m 12 jaar gratis.

Per keer worden er drie waardebonnen van Natuurlijk Genieten ‘Nieuw Vosseven’ t.w.v. € 15,00 p.st. verloot onder de deelnemers. Degenen die 8, 9 of 10 keer in een seizoen hebben deelgenomen maken na afloop van de loop van juni 2019 kans op een diner-bon van € 50,00 (2x) van Nieuw Vosseven.

Hardlopen beleven gaat boven prestatie bij deze trimloop. Het vertoeven in de natuur en het genieten van de Grensstreek bij en om het Vosseven is essentieel.
Wandelen is ook mogelijk.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *