Kerstactie voor Voedselbank in Weert

In december helpt de Broederschap Weert de Voedselbank voor de 6e keer met het inzamelen van artikelen. Met deze actie voor de Voedselbank brengt de Broederschap de naastenliefde in de praktijk. De kerken in het dekenaat Weert helpen hier graag aan mee. Carin Rosbergen, coördinator namens de Broederschap: “U maakt niet alleen de cliënten van de Voedselbank blij. Het is ook een fijn gevoel iets voor een ander te kunnen doen, zeker in deze dagen voor Kerstmis.”

De cliënten zijn mensen uit onze regio die onder het bestaansminimum zitten. Vaak zitten ze in de schuldsanering. Zonder de hulp van de Voedselbank zouden deze mensen honger lijden. Zij kunnen onze hulp goed gebruiken. Namens de Voedselbank vraagt de Broederschap u om gul te geven.

Doneer houdbare producten, vooral blikken of potten groenten, vis in blik, wc-papier, waspoeder, schoonmaak- en toiletartikelen (shampoo, tandpasta, zeep). Deze producten levert u in tussen 7 en 22 december bij de kratten die klaarstaan. Deze vindt u zowel in de kerken van het dekenaat Weert als bij de Jumbo-winkels. Alle giften zijn van harte welkom. Let u wel op dat de producten nog minstens twee maanden houdbaar zijn.

De Jumbo-winkels die aan de actie meedoen zijn Jumbo Heerschap (Boshoven, Collegeplein, Leuken, Moesel en Nederweert) en Jumbo René Puts in Stramproy. Hiervoor staan kratten bij de kassa’s van de supermarkten. Klanten kunnen producten nog tot vlak voor Kerstmis in de kratten stoppen. Om u te helpen, krijgt u op de zaterdagen een flyer met suggesties aangereikt. Op 8 december ontvangt u van onze broedermeesters de flyer bij de Jumbo-winkels aan het Collegeplein, op Leuken en in Nederweert. Op 15 december zijn dat de Jumbo-winkels aan op Moesel, op Boshoven en in Stramproy.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *