De Kerstwinkel van Maaseik is geopend (foto's)


Het is opvallend hoeveel creaties en creatievelingen Maaseik rijk is. Terwijl winkelpanden in de binnenstad schreeuwen om ingevuld te worden. De Maaseiker kerstwinkel brengt hen samen tijdens de eindejaarsperiode en opent zaterdag de deuren.
Aan de vooravond van het openingsweekend, konden de handelaars uit de Bosstraat een kijkje komen nemen en proeven van een lekker glas Cava. Goed dat dit initiatief er is en het zorgt voor een extra kerstsfeer, waren de meest gehoorde reacties.
De bezoekers konden vaststellen dat de 2 kerstshops op de Bosstraat, complementair zijn aan het bestaande aanbod en een gevarieerd assortiment aanbieden. Van streekproducten tot sfeerproducten en in verschillende prijsklassen zodat iedereen er wel een passend cadeau kan vinden.
De handelaars van de Bosstraat en andere straten in Maaseik, laten zichzelf ook niet onbetuigd. Er is gratis parkeren op zaterdag, een foodtruckfestival tijdens het eerste koopweekend en ijssculpturen tijdens het tweede koopweekend – vlak voor Kerstmis – in Maaseik.
Wie trouwens winkelt in Maaseik, tussen nu en het einde van het jaar, maakt wekelijks kans op een mooie geldprijs.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *