Club Orseni viert eerste lustrum

In café De goude Ster in Elen sloten de leden van Club Orseni onlangs het eerste lustrum van hun bestaan af met een gezellige eindejaarsamenkomst.

Club Orseni is een groeiende vereniging van CD&V-gepensioneerden. Ze komen regelmatig samen en organiseren activiteiten met culturele inslag of louter ontspanning. Voorzitter Hubert Ramakers schetste in het kort de werking en de doelstellingen en voegde er meteen de lijst van de reeds georganiseerde activiteiten aan toe.

Tijdens daguitstappen bezochten de leden, in het kader van de herdenking WO I, Ieper. De volgende uitstappen gingen richting het Fort van Breendonk, het Vlaams Parlement, de chocolaterie in Brussel, Zeeland en het Rozendorp Lottum in Nederland. Ook worden jaarlijks een aantal halve daguitstappen georganiseerd die dan met eigen vervoer gebeuren.

Het feestzaaltje van De goude Ster was helemaal gevuld. Na het welkom werden de feestvierders vergast op muzikale animatie. Het ‘gitaar/viool’duo Hermans en Ramakers, bracht een hele sliert liederen uit de 60 à 70-tiger jaren. Allemaal gekende populaire meezingers. Tussendoor vertelde de heer Ramakers leuke verhalen en moppen, die erg geapprecieerd werden.

Het bestuur had voor een lekkere feestschotel gezorgd, welke gratis aangeboden werd. Om de feestnamiddag af te sluiten konden de aanwezigen deelnemen aan een tombola.

Foto: Jean-Pierre Yzermans

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *