Jan Creemers neemt afscheid als burgemeester van Maaseik (video)

Huidig burgemeester van Maaseik, Jan Creemers, zal vanaf 1 januari 2019 meer vrije tijd krijgen. Na 18 jaar stopt hij als burgemeester, een bewuste keuze die hij ruimschoots voor de gemeenteraadsverkiezingen van afgelopen oktober al kenbaar had gemaakt.

“Ik ben nu 66 jaar en denk dat dit een mooie leeftijd is om nog iets anders te gaan doen”, aldus de burgemeester van Maaseik. Creemers kijkt met veel plezier terug op de afgelopen periode. “Ik denk met veel plezier terug aan de tijd die ik als burgemeester heb vervuld, een ambt dat je 24 uur per dag, zeven dagen per week uitvoert”, aldus Creemers.

De partij van Jan Creemers, CD&V Maaseik, zal de komende zes jaar in de oppositiebanken terecht komen. “Ik denk dat dit een goede tijd is voor herbronning, om met een nieuwe, jonge ploeg, na zes jaar weer terug te komen”, zo vervolgt Jan Creemers die vertelt al enkele vragen voor medewerking te hebben gekregen. “Voorlopig houd ik de boot nog even af en ga het eens rustig bekijken. Mijn primaire tijd zal ik nu in mijn privé-situatie steken, onder andere door tijd door te brengen met ons kleinkind”, zo besluit Jan Creemers.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *