Wifi 'lenen' aan de Markt in Maaseik

Een persoon die woensdagavond 12 december op de Markt in Maaseik rustig op een bankje zat met zijn smartphone, is aangesproken door agenten van de Politiezone Maasland. De reden: Hij ‘leende’ WiFi van een bankkantoor.

Omstreeks 22.00 uur zagen agenten van de Politiezone Maasland een persoon op de Markt in Maaseik op een bank zitten die op zijn smartphone bezig was. De agenten gaven aan dat ze de situatie verdacht vonden en spraken de persoon aan.

De man vertelde op zijn smartphone gegevens na te kijken. Hiervoor gebruikte hij het wifi-netwerk van de KBC-bank op de Markt. De agenten gaven de man te kennen dat dit niet de bedoeling was en sommeerden hem de plaats te verlaten.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *