Gratis reisgids voor mantelzorgers

Als je voor iemand zorgt kun je te maken krijgen met een doolhof van regels, instanties en emoties. Niet vreemd als je dan soms door de bomen het bos niet meer ziet. Het Steunpunt Mantelzorg biedt gratis het boek ‘Reisgids mantelzorg’ aan. Deze helpt je om snel en efficiënt de weg te vinden.

De Reisgids Mantelzorg (t.w.v. €14,95), maakt je wegwijs in de wereld van zorgen voor een ander. Het boek is gericht op de zorg voor ouderen, maar is zeker ook interessant in andere situaties. Hoe ga je soepel om met je partner, ouder, familie en met zorgverleners? Wat regelen de verschillende zorgwetten? En wellicht het belangrijkste: hoe houd je het vol? Dit boek biedt een antwoord op al deze vragen en geeft vele tips. Ook vind je een overzicht van instanties waar je mee te maken kunt krijgen. Dat scheelt tijd en energie.

Een reactie van een lezer: “Dit is echt informatief en wij zouden er als familie veel aan gehad hebben als we dit bij aanvang van de mantelzorg zouden hebben gelezen.” De reisgids wordt aangeboden door het Steunpunt Mantelzorg van Punt Welzijn aan iedereen die dit onderwerp aanspreekt.

De gids is online aan te vragen, voor 20 december.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *