Politie betrapt Nederlanders met meer dan toegestane hoeveelheid vuurwerk in Maaseik

vuurwerk

Agenten van de Politiezone Maasland hebben donderdag 13 december op de Gremelsloweg in Maaseik 9 kilo vuurwerk in beslag genomen. De agenten hadden een auto bij een toevallige controle langs de kant gezet.

De inzittenden van de auto, allen uit Nederland, hadden het vuurwerk enkele minuten voor de controle aangekocht. In de auto was 10 kilo explosieve massa aanwezig, tien keer de toegestane hoeveelheid. De personen mochten hun reis verder zetten, maar moesten negen kilo achterlaten.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *