Zwijnenproblematiek in Ell wordt opgepakt

everzwijn

Wilde zwijnen zorgen voor veel overlast in de regio. Aan de rand van de dorpskern van Ell is dit ook het geval. De gemeente Leudal heeft de Dorpsraad van het dorp laten weten, de problematiek op te zullen pakken.

Op korte termijn wordt ter hoogte van de Molenveldweg in Ell, aan de zijde van het natuurgebied Heijkersbroek, langs het voetpad, een deugdelijk zwartwildraster geplaatst. Dit raster moet voorkomen dat wilde zwijnen vanuit het Heijkersbroek vernielingen aanbrengen op onder andere het trapveldje en de speeltuin. Er wordt rekening gehouden met een doorgang naar het wandelpad. Er komt een klappoortje in het raster, welke vanzelf dichtvalt, zo heeft de gemeente laten weten.

Een aantal aanwonenden hebben verheugd op het nieuws gereageerd.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *