Burgemeester Liesbeth Van der Auwera legt eed af

Op het Provinciehuis in Hasselt heeft Liesbeth Van der Auwera vrijdag 21 december de burgemeesterseed afgelegd. Ze deed dat tegenover gouverneur Herman Reynders. Hiermee zal ze de komende zes jaar de burgemeesterssjerp mogen dragen in de Stad Bree.

Hoewel Lijst Verjonging met 28% de grootste partij wordt, naar aanleiding van de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen van oktober dit jaar, heeft CD&V, de partij van Liesbeth Van der Auwera overeenstemming bereikt met N-VA en BROS (Breese Open Samenwerking) om een coalitie te vormen.

Er was veel belangstelling voor de eedaflegging. Onder andere de ouders van de burgemeester van Bree, die nu aan haar tweede termijn zal beginnen, waren aanwezig.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *