‘Samenwerken’ is het toverwoord volgens Johan Tollenaere

“We moeten gaan samenwerken met de gemeenten om ons heen”, dat is wat de nieuwe burgemeester van Maaseik hoog in het vaandel heeft. Johan Tollenaere, die vrijdag 21 december op het Provinciehuis van Hasselt werd beëdigd als nieuwe burgemeester van de Stad Maaseik wil graag het gesprek aangaan met zijn collega’s om hem heen.

“Met Bree spreken we uiteraard over het ziekenhuis, maar we kunnen nog veel meer zaken samen oppakken”, aldus Tollenaere die vervolgt dat hij al met de burgemeester van Kinrooi, Jo Brouns, concrete afspraken heeft gemaakt.

“Maaseik is een mooie stad met mooie kernen”, aldus Tollenaere. “Maar ze kan properder. Ook het openbaar vervoer om Maaseik te ontsluiten kan beter”, zo meent de toekomstige burgemeester. “Ook rondom integratie ligt nog werk op de plank”, aldus Johan Tollenaere.

Het mooie van de Maas, het groen in de Oeterdorpen zijn zaken die men hoog in het vaandel heeft. “Toerisme moeten we nog meer gaan promoten. De Maaslandse geschiedenis is iets dat we nog beter moeten gaan oppakken”, aldus Johan Tollenaere die aangeeft dat Vlaanderen hier ook financieel iets in kan gaan betekenen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *