Silvester Gastloop 2018 op de laatste dag van het jaar

Een nieuw organisatiegroepje, een nieuwe locatie, nieuwe routes, meer routes, gratis kop koffie vooraf en hopelijk goed weer. Het zijn de ingrediënten voor de Silvester Gastloop 2018 van LG De Grenslaupers uit Stramproy.

Op 31 december 2018 om 10.00 uur is daarvan de start. Deelnemen kan door gewoon naar Puur Genieten ‘Nieuw Vosseven’ aan de Lochtstraat 28 in Stramproy te gaan. Dat is het episch centrum van deze gastloop. Hardlopen en wandelen staan hier centraal. Inschrijven is niet nodig, de deelname is geheel gratis en de beweging krijg je er ook nog bij.

Het is de afsluiting van het Grenslaupersjaar 2018 op een leuke locatie in gezellige en gemoedelijke sfeer. Hardlopen of wandelen over afstanden van 5,5 km, 6,8 km, 8,3 km, 10,7 km, 12,5 km, 15,7 km of 18,9 km. Alles en iedereen start om 10.00 uur in zelf gekozen tempo- en afstandgroepen. Er is geen tijdregistratie. De parcoursen zijn met gekleurde pijlen uitgezet én er zijn kaartjes beschikbaar.

Indien mensen later willen starten dan is dat mogelijk. Enkele routebeschrijvingen blijven nog tot 12.00 uur beschikbaar.

De routes voeren door de omgeving het grensgebied met België en door natuurgebied Kempenbroek en de bosgebieden in de buurt.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *