STEENGOED Cup 2018 komt er weer aan

De 2018 editie van de STEENGOED Cup, een tornooi voor U17 jongens en meisjes, komt weer met rasse schreden nader. Met de toezegging van sponsor STEENGOED om het tornooi en de club te steunen, heeft het organiserend team al verschillende keren samen gezeten en zijn alle voorbereidingen klaar om de 2018 editie te starten.

Op vrijdag 28 december en zaterdag 29 december zal er van ’s morgens tot ’s avonds gestreden worden voor de fel begeerde STEENGOED Cup. Vele jongens en meisjesteams hebben zich ingeschreven, en zullen die twee dagen de STEENGOED Arena en de Stedelijke sporthal laten proeven van een sportieve marathon.

De eerste teams komen in de loop van de dag reeds aan. Het beloofd een spannende strijd te worden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *