Grenszangers staan versteld van deelnemers Winterwandeling

De organisatoren van de Winterwandeling die de Gemengde zangvereniging ‘De Grenszangers’ uit Neeritter op 30 december mocht verwelkomen staat versteld van het aantal deelnemers. Maar liefst 675 personen namen deel aan deze activiteit.

Het was de elfde Winterwandeling die De Grenszangers organiseerden. Deelnemers konden kiezen uit drie afstanden die voerden langs mooie plekjes in de omgeving van Neeritter. Dit jaar had de organisatie wederom een leuke prijsvraag voor de kinderen bedacht op de 7,5 km route. Onderweg en op de rustplek konden de kinderen vragen beantwoorden, met als beloning voor de winnaars een lekkere traktatie.

Het grote aantal deelnemers zorgde voor enkele kleine ongemakken bij de rustpost, maar de organisatie geeft aan terug te kijken op een meer dan geslaagde winterwandeling, die zondag 30 december plaats vond.

Foto’s: Ad Sniekers

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *