Vier generaties in de gemeente Kinrooi

Met een overgrootmoeder van tachtig lentes jong, een kwieke oma van 48 lentes jong, een moeder die 27 kaarsjes mocht uitblazen en een jongste spruit van bijna zeven maanden, zijn er vier generaties in de gemeente Kinrooi.

Helena Smeets werd geboren op 27 september 1938 en voert de vier generaties aan. Ze wordt gevolgd door Lutgarde Schouteden die geboren werd op 3 november 1970 en op haar twintigste beviel van Jolien Voortmans, op 25 september 1991. Tenslotte zag Elise Parren op 3 juni 2018 het levenslicht.

Vier generaties om trots op te zijn!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *