50én Maaseik viert kerstfeest met het Limburgs Salonorkest

Kasteel Wurfeld gloeide onlangs van gezelligheid en de sfeervolle verlichting en versiering maakten dat de leden van 50én Maaseik vorstelijk onthaald werden in een prachtvolle ambiance.

Een gezellige avond, een smakelijk viergangenmenu, de nodige dranken en de hemelse muziek van het Limburgs Salonorkest maakten dat dit een feest werd dat de leden van 50én Maaseik nog lang zal heugen.

Op 13 januari herdenken ze de overleden leden, familie, vrienden en kennissen met een dienst in de Kruisherenkerk van Maaseik. De muzikale familie Awouters uit Maaseik zal deze dienst opluisteren waarna een receptie volgt in de Parochiezaal. Hier ontvangt ieder aanwezig lid het jaarprogramma waarin een tiental daguitstappen, vele middagactiviteiten en vier vakantiereizen gepland zijn, als ook verschillende informatiemiddagen die, zoals gebleken is, veel interesse hebben.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *