Brede belangstelling voor Indoor Cup Hoger Op Molenbeersel (video)

Zestig voetbalploegen waren afgelopen weekeinde te gast in de sporthal van Kinrooi voor de Indoor Cup, die voor de vierde maal werd georganiseerd door Hoger Op Molenbeersel. “We hebben op een bepaald moment een halt aan het aantal inschrijvingen moeten toeroepen, anders is het niet meer te organiseren”, aldus organisator Matty Deben van de voetbalvereniging uit Molenbeersel.

Op zaterdag 22 december was het de beurt aan de U6, U7, U8, U9 en U10, één dag later speelden de U11, U13 en U17. “Het is mooi om te zien wat er op af komt, zeker gezien het feit dat we een van de weinigen tornooien in de regio zijn”, aldus Deben.

Voor de lagere klassen is er geen klassement. “Voor beide dagen geldt dat meedoen belangrijker is dan winnen, dat hebben we hoog in ons vaandel”, aldus Matty Deben.

Dat er volgend jaar een vijfde editie komt staat al vast. “Daar ben ik van overtuigd”, zo besluit Matty Deben van Hoger Op Molenbeersel.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.