Bree On Ice komt er weer aan

Elke winter wordt het Vrijthof in Bree omgetoverd tot een gezellig kerstplein waar men bovendien kan schaatsen op de overdekte ijspiste. Met tal van activiteiten op en rond de piste is dit een gezellige ontmoetingsplek, ook voor wie liever geniet van de schaatskunsten vanop een terrasje.

Een bezoek aan de ijspiste is de ideale gezinsactiviteit tijdens de kerstperiode. Warme kledij is aanbevolen, handschoenen zijn verplicht. De ijsbaan zal komende vrijdag om 20.00 uur feestelijk worden geopend met het showteam Icefantillusion onder leiding van Kevin van Der Perren.

Tot en met 13 januari worden er diverse activiteiten georganiseerd op en rond het ijs.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *