Ceremonie voor militairen in Echt

Echt-Susteren

Op dinsdag 11 december van 14.00 uur tot 15.00 uur is een officiële ceremonie op de Nieuwe Markt in Echt, waarbij militairen van het Regiment der Limburgse Jagers worden beëdigd. Meer dan 300 militairen zijn bij de ceremonie aanwezig.

Rond 13.30 uur start een mars door Echt vanaf de parkeerplaats bij de Gamma door de straten: Bovenste Eind via de Bovenstestraat, Vrijthof, Diepstraat, Sint Jorisstraat, Kerkveldsweg West, Gasthuisstraat en de Molenstraat naar de Nieuwe Markt.

Daarna, om 14.00 uur, start de officiële ceremonie voor het gemeentehuis op de Nieuwe Markt in Echt. Tijdens de ceremonie worden militairen van het Regiment der Limburgse Jagers beëdigd.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.