FC Maasland Noordoost verliest nipt van Elen: 2-3

FC Maasland Noordoost Kinrooi voetbal

In een sterk eerste kwartier tijdens de afgelopen weekend gespeelde voetbalwedstrijd tekende Elen via Van Esser en Schoonbroodt voor 0-2. FC Maasland uit Kinrooi vocht zich opnieuw in de match en klom na doelpunten van Didderiens en Peeters op gelijke hoogte. Een verdiend punt leverde dat echter niet op omwille van Opdekamp die voor 2-3 zorgde.

Aanstaande zondag 16 december om 14.30 uur speelt FC Maasland Noordoost thuis de laatste wedstrijd van 2018 tegen Turkse FC. De ploeg uit Koersel staat momenteel op de derde plaats. FC Maasland Noordoost kan de punten goed gebruiken.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *