Gemeente en partners gaan door met Mobiliteitsfonds Roermond

Een gastvrije en goed bereikbare stad. Dat is waar gemeente Roermond en partners al sinds 2014 via het Mobiliteitsfonds samen aan werken. Die samenwerking wordt nu voor de komende drie jaar voortgezet.

Gemeente en partners BIZ Binnenstad, BIZ Retailpark, Limburg Marketing, Designer Outlet, Citymanagement en de Stichting Parkmanagement Midden-Limburg hebben het convenant Mobiliteitsfonds ondertekend. Daarmee wordt voor de komende drie jaar de samenwerking gecontinueerd.

Het Mobiliteitsfonds heeft als doel om de gastvrijheid en bereikbaarheid van Roermond in de breedste zin te verbeteren. Dit om de binnenstad en andere gebieden in Roermond die veel bezoekers trekken nog aantrekkelijker te maken door middel van kleinschalige maatregelen. Zo worden in 2019 ook weer City Hosts ingezet die bezoekers de weg wijzen en van informatie voorzien en komen er weer spoordeelacties zodat bezoekers goedkoop met de trein naar Roermond kunnen komen. Ook worden de diverse verwijzingen in de stad naar de ‘hotspots’ geactualiseerd. Daarnaast wordt onderzocht hoe we parkeercapaciteit rondom de binnenstad beter benut kan worden en of er nog overloop parkeerplaatsen beschikbaar moeten komen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *