Gezellige sfeer bij Kerstplein Weggeefwinkel Kinrooi

Met iets minder bezoekers dan vorig jaar, spreekt de Weggeefwinkel Kinrooi toch van een groot succes van hun Kerstplein, dat zondag 16 december werd gehouden in Kinrooi. De sfeer werd als bijzonder sfeervol en gezellig omschreven.

“Er is veel spul weggegaan, dat we hebben aangeboden”, aldus Wendy Thijs van de Weggeefwinkel Kinrooi. “Ook de bloemstukken zijn heel goed verkocht en wat we op het einde over hadden van deze bloemstukken, zijn we gaan uitdelen bij de bejaarde mensen in de buurt.”

De Weggeefwinkel Kinrooi zal de komende weken gesloten zijn. Op 5 januari is men weer geopend.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *