Nieuwjaarsborrel in Hamont-Achel

hamont

Op zondag 13 januari 2019 trakteert het stadsbestuur van Hamont-Achel alle inwoners op een gezellige nieuwjaarsborrel in het park voor het Simonshuis te Hamont-Achel. De gemeente- en OCMW-raadsleden bieden de inwoners met veel plezier een hapje en een drankje aan en klinken samen met hen op het nieuwe jaar. Voor de kleinsten onder hen wordt er leuke randanimatie voorzien. De drink begint om 11.00 uur, het einde is voorzien rond 13.00 uur.

Opdat iedereen kan genieten van een glaasje glühwein of jenever, legt het stadsbestuur een gratis bus in. Deze vertrekt vanuit Hamont-Lo richting het Simonshuis en rijdt daarna door richting Achel-Statie om ook daar inwoners op te pikken. Na afloop van de nieuwjaarsborrel raakt men met de bus ook veilig terug thuis.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.