OLS-jaar afgesloten in Schutterijmuseum

Leden van Schutterij Sint-Servatius Raam, die het Oud Limburgs Schuttersfeest afgelopen zomer organiseerden in Ophoven, hebben zaterdag 1 december samen met leden van de OLS-federatie, het OLS-gebeuren van dit jaar feestelijk afgesloten.

De afsluiting vond plaats in het Schutterijmuseum in Steyl. Tijdens het gebeuren werd uitgebreid stil gestaan bij de vele activiteiten die in Ophoven, onder de vlag van het OLS,  hadden plaats gevonden. Ook was er promotie voor het Oud Limburgs Schuttersfeest van het volgend jaar.

De organisatoren van het OLS 2018 overhandigden een cheque van 2.500 euro aan het Schutterijmuseum in Steyl.
Foto’s: René Vounckx en Bernie van Lierop

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.