Oog voor het Oogcafé in Roermond

Roermond opent in het nieuwe jaar in ‘het Paradies’ aan de Munsterstraat haar deuren voor het Oogcafé. Een plekje voor mensen met oogproblemen.

Elke eerste dinsdag van de maand, van 14.00 tot 16.00 uur, kan men elkaar ontmoeten en kan er worden bijgepraat, ervaringen uitgewisseld en informatie worden verkregen. Het doel is treffen van lotgenoten waarbij men elkaar kan informeren over de vele mogelijkheden en hulpmiddelen die tegenwoordig voor mensen met oogproblemen ter beschikking staan, ook op hobby en sportgebied.

De eerste bijeenkomst van het Oogcafé is op 22 januari 2019 en is bedoeld om kennis met elkaar te maken en de wensen van de aanwezigen kenbaar te maken, zodat de organisatie daar in de toekomst invulling aan kan geven. Niet-leden en geleidehonden zijn allen welkom en de entree is gratis.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.