Pleger van vluchtmisdrijf keert terug

Politie Maasland

Op de Maïsstraat in Dilsen-Stokkem is zaterdagochtend 8 december om 04.39 uur een pleger van vluchtmisdrijf tot inkeer gekomen en teruggekeerd.

De persoon botste tegen een geparkeerde auto aan en reed hierna door. Door de botsing werd het geparkeerde voertuig een 3-tal meter naar achter verschoven. De bestuurder van het vluchtend voertuig kwam even later terug naar de plaats van de feiten om het ongeval te regelen.

De betrokken chauffeur, een 25-jarige Nederlander, legde een positieve ademtest af. Agenten van de Politiezone Maasland stelden een Proces Verbaal op met een onmiddellijke inning betreffende de alcoholintoxicatie.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.