Renovatie aan rioolstelsel in Hamont-Achel

De stad Hamont-Achel voert regelmatig kleinere en grotere renovaties uit aan het rioolstelsel. Dit gebeurt met het oog op het onderhoud van de riolering. In samenwerking met De Watergroep en Aquafin wordt daarvoor jaarlijks een onderhoudsplan opgemaakt.

Binnenkort worden er werken uitgevoerd in de volgende straten:
Begoniastraat
Stationsstraat
Sint-Odilialaan
Wal
Molenwiekstraat
Leliestraat
Pastoor Bungenerslaan
Bien
Stationsplein

Enkel de werken op het Stationsplein zijn ingrijpend. Hierbij wordt een volledig rioolstreng vernieuwd. Afhankelijk van de weersomstandigheden en de omvang van de werken kan dit een dag tot enkele weken in beslag nemen. De aannemer is gevraagd om eventueel te verwachten overlast vooraf aan de betrokken bewoners te melden.

Tijdens de werken aan het Stationsplein kan er geen gebruik worden gemaakt van de parkeervakken tegenover het station. Parkeren kan dan het beste op de parking van de NMBS.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.