Staking heeft impact op de afvalophaling in Limburg

Op vrijdag 14 december is er een staking aangekondigd van de verschillende vakbonden. Deze staking heeft mogelijk gevolgen voor de ophaling van het afval in Limburg. Waarschijnlijk kunnen niet alle ophaalwagens uitrijden waardoor een aantal ophaalrondes niet of slechts gedeeltelijk uitgevoerd zullen worden. De recyclageparken van Limburg.net zijn wel geopend.

Op dit moment is het nog niet mogelijk om een inschatting te maken van de impact van de staking op de afvalophaling in Limburg. Om die reden vraagt Limburg.net aan alle inwoners om hun afval aan te bieden zoals vermeld in de afvalkalender.

Als het afval ’s avonds niet is opgehaald, wordt aan bewoners gevraagd om het afval dan opnieuw binnen te zetten en aan te bieden bij een volgende ophaling of een mogelijke inhaalronde.

Zodra er meer duidelijkheid is over mogelijke inhaalrondes zal Limburg.net hierover communiceren.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.