Weggeefwinkel Kinrooi organiseert Kerstplein (video)

Komende zondag, 16 december, organiseert de Weggeefwinkel Kinrooi haar eerste Kerstplein. Zelfgemaakte kerststukjes en andere kerst-gerelateerde zaken zullen worden aangeboden door de vrijwilligers van deze vzw.

“We doen dit om onze kosten te kunnen drukken, want die hebben we toch wel een aantal”, aldus Marly Huijskens van de Weggeefwinkel.

Het principe van de Weggeefwinkel is eenvoudig. Spullen die mensen niet meer nodig hebben of kunnen gebruiken maar wel nog in goede staat verkeren, kunnen bij de Weggeefwinkel in Kinrooi worden afgegeven, waar ze gesorteerd worden en vervolgens met een nieuwe eigenaar weer huiswaarts kunnen keren.

De Weggeefwinkel, die in de wintertijd enkel op zaterdag is geopend, drijft op enkele enthousiaste vrijwilligers. “Met de voorbereidingen voor ons Kerstplein zijn we al enige tijd bezig en dan is het mooi te zien dat iedereen er zijn schouders onder zet”, aldus Marly Huijskens.

Het Kerstplein, komende zondag, zal plaats vinden van 11.00 tot 17.00 uur in het buurthuis op Natterveld/Zielderveld in Kinrooi.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.