Wegwerkzaamheden in Hingen en Dieteren

Momenteel zijn er wegwerkzaamheden in het Hingen en in Dieteren. Deze werkzaamheden bestaan uit asfalt- en kleinere bestrating en herstelwerkzaamheden. Aannemer Mouwrik Waardenburg voert in opdracht van de gemeente deze werkzaamheden in verschillende fases uit.

De werkzaamheden in het Hingen zijn in de volgende wegen: In de Planten, Venstraat, Vulenstraat, Op den Dijk. In Dieteren zijn de werkzaamheden in de Breedenveldweg.

Volgens planning is alles op vrijdag 7 december afgerond. Alle werken worden per straat uitgevoerd en afgewerkt en de direct aanwonenden in deze straten worden door de aannemer geïnformeerd met een bewonersbrief. Hierin staat de planning duidelijk beschreven.

De aannemer zet de werkvakken af om de werkzaamheden snel en veilig te kunnen uitvoeren. Verder geeft de aannemer, daar waar nodig, een omleidingsroute aan. Tijdens de werkzaamheden is het mogelijk dat er enige verkeershinder ontstaat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.