Kerstboom in Weert inleveren

Inwoners van de gemeente Weert kunnen hun gebruikte kerstboom na de feestdagen inleveren. Dat kan tot en met maandag 7 januari op verschillende locaties in de wijken en dorpen van de gemeente Weert. De gebruikte kerstbomen worden dan opgehaald en versnipperd door de gemeente Weert.

Zet de kerstboom dus niet bij het huisvuil, maar lever deze in op zo’n ophaallocatie. Deze wordt dan opgehaald en bij de Milieustraat versnipperd. Zo hoeft men zelf niet naar de Milieustraat. Het is belangrijk dat men de kerstboom inlevert zonder potten en versieringen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *