Maaseikenaren werken calorieën van de feestdagen weg

Naar jaarlijkse traditie vond op zaterdag 5 januari de vijfde editie plaats van de winterwandeling van Café Marathon in Maaseik. Het doel van deze wandeling is om de overtollige calorieën die we hebben opgebouwd tijdens de feestdagen, enigszins weg te werken.

Het weer was wel niet present, maar een veertigtal wandelaars vond het toch gezellig om een afstand van ongeveer tien kilometer af te leggen. De wandeling startte in Maaseik om dan via de Nederlandse oevers van de Maas en het natuurgebied van Roosteren naar het bedevaartsoord Heppeneert te gaan.

Daar kon men genieten van een warme tas tomatensoep met balletjes en broodjes, dit alles geserveerd door het Hepperhuys. Het eindpunt van deze wandeling was voorzien in Café Marathon in het centrum van Maaseik.

Op een geheime locatie werd nog warme glühwein geschonken, dat viel bij velen goed in de smaak.

Foto: Servaas Neys

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *