Stedelijke Humaniora Dilsen-Stokkem wuift mw. Vandereycken uit

Tijdens de nieuwjaarsreceptie aan de Stedelijke Humaniora Dilsen (SHD) werd leerkracht mw. Vandereycken in de bloemetjes gezet. Na bijna een halve eeuw onderbroken voor de klas gaat ze met pensioen.

Maandag 7 januari 2019 stroomde het leraarslokaal vol met alle personeelsleden van de SHD. Er werden heel wat hapjes en drankjes genuttigd en menigeen had zo zijn redenen om erbij te zijn: om aan iedereen een gelukkig en gezond 2019 of voor de eerste speech van de nieuwe schepen en nog meer voor de viering van collega mevr. Arlette Vandereycken. Want naar aanloop van haar 71-ste verjaardag ging ze onlangs met pensioen. Bijna een halve eeuw voor de klas, dat moest men uitgebreid vieren.

Namens het schoolbestuur prees kersvers schepen Pieter Indemans, tevens oud-leerling van de SHD, haar voor haar enthousiasme en onvoorwaardelijke inzet zovele jaren. Haar loopbaan liep bijna gelijktijdig met de uitbouw van de school. Van de eerste klaslokalen tot de huidige campus, van de opstart van de hogere cyclus in de oude Humaniora tot het uitgebreid aanbod van vandaag. Ze heeft het allemaal meegemaakt. Haar bezorgdheid en bezieling voor iedere leerling werd geprezen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *