Stijn Moekaars komt naar Kinrooi voor 'Toast Literair'

Op zondag 20 januari wil het Davidsfonds Kinrooi toasten op het nieuwe jaar en daarvoor hebben ze jeugdauteur Stijn Moekaars uitgenodigd.

Deze Limburgse auteur is een creatieve en muzikale duizendpoot. Tijdens zijn muzikale voorstellingen heeft hij niets liever dan dat iedereen met hem mee doet. Zijn eigen verhalen, gedichten, zelfgeschreven liedjes en boeken vormen de rode draad. Hij vertelt, zingt en brengt interactief theater. Plezier in taal beleven staat centraal.

Moekaars heeft zowel prentenboeken als avi-leesniveauboekjes uitgebracht. Zijn eerste boek ‘Beer en bij’ is een verhalenbundel van een dertigtal verhalen. Voor het Jessaziekenhuis schreef hij twee onthaalboekjes voor kleuters en lagere schoolkinderen: ‘Kaat in het ziekenhuis’ en ‘Milan in het ziekenhuis‘. Verdere boeken zijn: Toen in Herkenrode – De sage van biesenburcht…

Belangstellenden zijn welkom, jong en oud, op zondag 20 januari in de bibliotheek van Kinrooi, om 10.00 uur. Het Davidsfonds zorgt voor gepaste hapjes en drankjes.

Aanmelden kan online.

Eind 2017 was Moekaars ook al eens te gast in de bibliotheek van Maaseik. Bekijk hier de reportage:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *