Alle voorverkoopkaarten carnavalszitting Kinrooi op

De kaarten die men had voor de voorverkoop van de Prinsenzitting, die zaterdag 12 januari in Kinrooi bij ‘De Rabbedabbers’ zal plaatsvinden, zijn compleet op. “Op een mum van tijd waren de voorverkoopkaarten bij onze leden en de voorverkoopadressen op”, aldus vorst Mark Hoedemakers van de Kinrooise carnavalsvereniging. Er zijn enkel nog kaarten die men aan de kassa kan verkrijgen.

De Grote Prinsenzitting, met als sluitstuk de nieuwe opvolger van de heerser van De Rabbedabbers, zal tijdens de zitting bekend worden gemaakt. “Het beloofd een hele mooie zitting te worden met uiteraard de opvolger van Prins Hendrik I”, zo vervolgt Hoedemakers.

Tijdens de zitting komt veel lokaal talent aan bod. “Het is mooi te zien wat we in Kinrooi voor talent hebben. Daarnaast zijn er optredens van Joe Hardy en de Double DJ’s”, aldus Mark Hoedemakers.

Momenteel is men in ‘De Bunker’, op het Nelisveld, waar de Prinsenzitting door zal gaan, alles in gereedheid aan het brengen. “We liggen goed op schema”, aldus Mark Hoedemakers die eraan toevoegt dat gastverenigingen die zaterdag komen, in kostuum, gratis toegang zullen hebben.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *